(0 recenzii)

Tocator din lemn natural

Tocătorul nostru din lemn natural este o piesă creată cu măiestrie și atenție la detalii. Realizat din lemn autentic, acest tocător emană o căldură naturală și aduce un farmec rustic și elegant în bucătăria ta.
Dimensiuni: 35 x 16,5 x 2 cm
  • Produs în Romania
  • Produs natural
  • Fara gluten
  • Fara coloranți
  • Fara potențiali alergeni
  • Fara îndulcitori artificiali
  • Fara carbohidrati
  • 0,01% conservant
Declarație nutrițională
Consumul de referință al unui adult obișnuit: 8400kJ / 2000kcal
Declarație nutrițională
Lungime
35 cm
Latime
16,5 cm
Grosime
2 cm
Consumul de referință al unui adult obișnuit: 8400kJ / 2000kcal
285.00 lei
În stoc
500g
Ai nevoie de mai multe detalii? Contactează-ne la 0753 314 551
Lemnul selectat pentru confecționarea acestui tocător este de cea mai înaltă calitate, cu o textură fină și nuanțe bogate. Fiecare bucățică de lemn este atent selecționată și prelucrată pentru a asigura durabilitatea și rezistența în timp.

Forma tocătorului este ergonomică și ușor de manevrat. Mânerul său neted se potrivește perfect în mâna ta, oferindu-ți un control excelent asupra tăierii alimentelor. Designul său compact îl face ușor de depozitat și de utilizat în bucătărie, ocupând un spațiu minim pe blatul de lucru.

Suprafața de lucru a tocătorului este netedă și uniformă, ceea ce îl face ideal pentru prelucrarea fructelor, legumelor și a altor alimente. Indiferent dacă dorești să tai ceapă măruntă pentru un sos savuros sau să toci fructe proaspete pentru o salată delicioasă, tocătorul din lemn natural își va îndeplini sarcina cu ușurință și precizie.

Pe lângă funcționalitatea sa practică, tocătorul din lemn natural este și o piesă de decor minunată în bucătăria ta. Prezența lui aduce o notă de căldură și naturalețe în spațiul tău culinar. Atunci când nu este folosit, poate fi expus cu mândrie pe un suport special sau așezat pe un raft, pentru a fi admirat de toți cei care trec prin bucătărie.


Restul produselor