(22 recenzii)

Dulceata de Fructe de Padure

Natura ne dezmiardă cu cele mai frumoase daruri, iar fructele de pădure stau mărturie acestei afirmații. Cu gustul lor inconfundabil, parfumate și ușor acrișoare, te vor face să vrei mai mult.
  • Produs în Romania
  • Produs natural
  • Fara gluten
  • Fara coloranți
  • Fara potențiali alergeni
  • Fara îndulcitori artificiali
  • Fara carbohidrati
  • 0,01% conservant
Declarație nutrițională
Consumul de referință al unui adult obișnuit: 8400kJ / 2000kcal
Declarație nutrițională
VALOARE ENERGETICĂ
75.50 kcal
GRĂSIMI
0.47 g
DIN CARE ACIZI GRAȘI SATURAȚI
0.04 g
GLUCIDE
33.83 g
DIN CARE ZAHARURI
31.04 g
FIBRE
3.43 g
PROTEINE
0.68 g
SARE
0.19 g
Consumul de referință al unui adult obișnuit: 8400kJ / 2000kcal
26.16 lei
În stoc
360G net
Ai nevoie de mai multe detalii? Contactează-ne la 0753 314 551
Din comorile naturii.

Ingrediente: fructe de pădure, fruct min. 70%, zahăr, agent de îngroșare (amidon de porumb), lămâie suc, conservant sorbat de potasiu max. 0,01%

Beneficii nutriționale pentru sănătate: Fructele de pădure Clasa A (Premium) sunt printre cele mai nutritive și sănătoase alimente pe care natura ni le acordă. Acestea conțin numeroase vitamine precum, C, B, A și E, dar și minerale cum ar fi cupru, zinc, fier și seleniu, toate atât de necesare pentru buna funcționare a organismului. Acestea ajută la stimularea sistemului imunitar și previn apariția infecțiilor. Astfel, pentru a ne proteja de răceală, febră sau alte boli infecțioase, consumul de fructe de pădure este foarte important. Aceste fructe sunt și printre cele mai bogate când vine vorba de antioxidanți. Antioxidanții ajută în lupta împotriva radicalilor liberi, menținând organismul puternic.

Observații:
⦁ Întreaga gama de produse realizate în fabrica Comoara Dulce are un adaos minim de zahăr. Savoarea originala este dată de aroma naturală a fructului, fără să folosim gelifianți artificiali, arome sau alți conservanți de tip.
⦁ Potrivit pentru copii și persoane vârstnice.
⦁ Forma, designul și eticheta pot fi diferite în funcție de lotul produsului fără a influenta în nici un fel originalitatea și calitatea acestuia.
⦁ A se consuma de preferință înainte de data înscrisă pe ambalaj.

Produs natural, în România.
Greutate netă: 360 g

Restul produselor

Inspiratie in bucatarie